2009. október 27., kedd

S.O.S

Annyi a változás, hogy mindent lebontottam, újra raktam és nem hajlandó a baloldalra semmit beilleszteni, csak alulra. Tele a hócipőm, mert elszúrtam már vele a fél délelőttömet!!! :(((((

HÁT AZ TÖRTÉNT, HOGY TETTEM BE PÁR ÚJ RECEPTET ÉS MIKOR MEGNÉZTEM A BLOGOT, AKKORRA AZ EGÉSZ BAL OLDAL ELTÜNT A RENDSZERES OLVASÓKTÓL KEZDVE A CBOXIG A CÍMLISTÁIG MINDEN. VALAKI TUDNA SEGÍTENI?? PEDIG SEM HTML-BE NEM NYÚLTAM BELE, SEMMI ILYENBE.

6 megjegyzés:

  1. Nem tudom, hogy mi lehet a baj. Érdekes, hogy ha rákattintok egy bejegyzésre, akkor már gyönyörűen a helyén van minden.

    Ezen a három blogon talán kaphatsz segítséget.
    Blog Tippek, Trükkök:
    http://blog-tippek-trukkok.blogspot.com/
    Blogbajok:
    http://blogbajok.blogspot.com/
    Blogger's bloggers:
    http://www.bloggerbloggerek.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Mária, majd próbálkozok! Annyira mérges voltam, hogy a robbanás határán jártam. Most eza blog is.... Pedig már ez lett a kedvencem. Na az meg, hogy ráment a féldélelőttöm....az már csak hab a tortán. Kösz, majd utána nézek!!!

    VálaszTörlés
  3. Rá is jöttema "disznóságra"! A mai bejegyzéseim közül valamelyik csinált gebaszt. Most, hogy töröltem a mai recepteket, máris okés a dolog. Hát csak ennyi volt! :((

    VálaszTörlés
  4. Lehet,hogy túl nagy képet tettél be. Az szokott ilyent csinálni.
    A kiflidet keresem...

    VálaszTörlés
  5. linbori! A kifli is pont az aznapi bejegyzésben volt. Mária talán látta is. Majd újból felteszem. Lehet, hogy igazad van a nagy képpel, bár ide is mindig lekicsinyítem elsőbb.

    VálaszTörlés
  6. Szia! Én soha nem szoktam lekicsinyíteni a képeket, még nem volt azzal gond soha.
    A kiflit egyszer megsütöm, hiszen nagyon dicséritek.

    VálaszTörlés

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails