Enni jó...és főzni is
Az adagok 5 főre készülnek!
2011. július 23., szombat
Vödrös savanyúság
Hozzávalók:
10 liter víz,
2 kg cukor,
40 dkg só,
1,5 liter 20%-os ecet,
5 dkg borkénpor,
30 szem egész bors,
20 szem szegfű bors,
8 db babérlevél,
1/2 csomag mustármag,
1 szál torma (elhagyható),
3 kávéskanál nátriumbenzonát
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
LinkWithin
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!