2014. július 25., péntek

Gyors fánk

Ez a fánk ízében nagyon emlékeztet engem arra a fánkra, amit anno Görögországban ettünk az egyik tengerparton. Kerestem azóta azt az ízt és egyenlőre ez hajaz rá a leginkább. Fahéjas porcukorral és olvasztott mézzel a legfinomabb! :) Nekem személy szerint a fánk kihűlve most jobban ízlett, mint melegen, bár melegen sem szívta meg magát zsíradékkal.

Hozzávalók:
2 bögre liszt ( a bögre mérete: 2.5 dl)
2 tojás
1 csomag sütőpor
2 joghurt (kis poharas)
2-3 ek cukor

Ezeket összekeverjük, majd forró zsíradékban kisütjük. Ennyi! :)

Gluténmentes változat is készült, csak ott a búzalisztet gluténmentes lisztre cseréltem, most éppen Nutri free kenyérlisztre!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails