2014. március 1., szombat

Gm kekszek

eBay-ről rendelt keksz formázókat rendeltem. Nagyon szuperek és Hanna is örült neki. Én persze ráfogom a vásárlást, de magamnak is örömet okozok ezzel. :D Leginkább magamnak.... ;D
És egy Barátnőnek is gyártottam pár kekszet, amit tovább vitt ajándékba a Republic 67 együttes tagjainak...2 megjegyzés:

 1. hűűű, de jók! tudsz adni hozzájuk linket?

  VálaszTörlés
 2. Kedves webmester,

  Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, http://www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 130 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

  Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

  Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

  Üdvözlettel,
  Tünde
  info@osszesrecept.hu

  VálaszTörlés

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails