2011. október 3., hétfő

Vajas pogácsa

Érdemes megnézni Limara vajas pogácsáját! Hát az enyém meg sem közelíti.. :( Nagyon megtetszett, mikor megláttam nála és hát ez már köztudott, hogy elég nyughatatlan vagyok, mindig szeretem kipróbálni az új vagy nekem tetsző étkeket. A pogácsa különben is gyengém nekem is! :) Jól hangzott a recept és sós ügyileg mindenképp újítani akartam már, itt volt az idő. Megcsináltam és csalódás lett a vége! A gyerekek ugyan el voltak tőle ájulva, de nekem nem jött be a pogi. Persze a recept ettől jó, csak valami hiba csúszott nálam a dologba.... Viszont amennyire nem tetszett frissen a pogi, annyira bejött, mikor 2 nap múlva egy fehér szalvétába csomagolt félig elfogyasztott pogácsára bukkantam. A legkisebb gondosan becsomagolta amit már nem kért és eldugta a konyha pulton. Én meg jól megtaláltam és megettem. És azt ízt kaptam, amit már idétlen idők óta keresek. :))) Lehet, hogy dupla adagot kell legközelebb készítenem, hogy maradjon 2 nap múlva is belőle és már kicsit szikkadt legyen??? :)) Azért ha megnéztétek a képet, akkor vizuálisan sem lett ugyan az...

Nos, a dolog nem hagyott nyugton és neki rugaszkodtam a pogácsának ismét, de most nem margarinnal, hanem áldozva rá és VAJJAL elkészítve. Nem volt ezzel semmi gond a múltkor sem, csupán annyi, hogy a MARGARIN az NEM VAJ! :)) Szuper pogácsákat kaptam, ami nagyon gyorsan el is fogyott! :))
 

4 megjegyzés:

  1. Nekem a tieid is nagyon tetszenek! Limara receptje alapján, biztos, hogy szuper finomak is voltak! :)))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Petra a biztatást! :)) Másnaposan...már nem én, hanem a pogácsa, nekem is bejött. :)) Limara garancia arra, hogy tuti recept, ezért is írtam, hogy hiba az én gépezetemben lehetett. :)

    VálaszTörlés
  3. Én bizony itt jártam és nagyon tetszik amiket láttam! Jövök máskor is! :) A pogácsa szerintem is gyönyörű, az enyém is ilyen lesz! Limara receptjei nekem is mind beváltak! :)

    VálaszTörlés
  4. Kedves haNa!
    Légyszíves nézz be hozzám, egy díjat szeretnék átadni.

    VálaszTörlés

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails