2012. március 12., hétfő

Kaptam..


A Drága férjemtől kaptam vasárnap ajándékba ezt a robotgépet, hogy ezzel is megkönnyítse az életem, miközben a gyereknek pancsolom a gluténmentes kenyereit, zsemléit. Volt nekem ugyan egy több évtizedes robotgépem és még ma is üzemképes, csak egy hibája volt, nem volt hozzá dagasztó kar csak a habverő. Így most már ez is kipipálva! :) Köszönöm Drágám! :)))

8 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon kedves párocskád van! :) Igazi kincs! :) Ám pusztán figyelmeztetésből írom, hogy én is ilyet vettem anyukámnak ajándékba amikor ezelőtt volt akciós és azóta már ketté tört neki az egyik hozzá tartozó dagasztó kar. Lehet, hogy anyag hibás volt, nem lehet tudni. Csak figyelj oda rá. Pedig szerintem jó erős kis masina!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Kösz a tanácsot, majd figyelek rá! Amúgy a gép maga tényleg masszívnak tűnik. Majd meglátjuk és reménykedem, mert ami tésztákhoz én használom, azokat alapból lágyabbra kell hagyni, mint a búzalisztes kenyér és pékárú tésztákat...tudod, gluténmentes kaják...
    Egyébként pedig igen, kedves a párocskám, igai kincs! ;))

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok az ajándékodhoz! Használd egészséggel!

    VálaszTörlés
  4. Na, most aztán jöhetnek a finomabbnál-finomabb sütik és kenyerek. :)) Én nagyon szeretem a dagasztókart, de eddig a gluténmentesekhez jobb volt a másik, mert túl híg a tészta a dagasztókarosnak, viszont a rendes kenyereket-zsemléket mindig a dagasztókarossal dolgozom össze első körben. Nem is tudom mi lenne velem nélküle. :)

    VálaszTörlés
  5. margaretta! Én nem is próbálkoztam a habverős szárral, sem a másiknál, sem az újnál. Igen, tegnap már bevettem a dagasztókaros robotgépet, de azt láttam én is, hogy kicsit laza hozzá a tészta...másra számítottam. :)) Azért legyünk őszinték, nagy segítség minden háziasszonynak, hogy ennyire gépesített a mai konyha. :) Szerencsére! :)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Hana! KIváncsi leszek Neked beválik e,nekem rendre felmászott rá a tészta,egész a gépig,és alig tudtam leszedni.Egy idő után fel is adtam.:(
    De drukkolok Neked!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Pilchard!

    Azt tudom, hogy ez eleve úgy volt hirdetve és valóban úgy is van, hogy extra hosszú szár. És valóban hosszabb az átlagosnál mind a habverő, mind a dagasztó szár. Igaz attól a spirális rúd és forgás következtében felmászhat a tészta, csak hosszabb utat kell megjárnia! :)) Viszont tegnap mikor használtam, nem tapasztaltam ilyet a GM tésztánál. Hagyományoshoz meg nem fogom használni, arra a kenyérsütőm használom. De majd meglátjuk a gyakorlatban.. :))

    VálaszTörlés

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails