2012. április 7., szombat

Medvehagymás sajtos-sós rúd

Napok óta...vagyis tegnap és ma főként, sütöm a finomabbnál finomabb és édesebbnél édesebb sütiket Hannának (fagyasztóba is dolgozom előre, most hogy van egy kis időm) és már annyira ettem volna valami sósat is. Épp ma vettem akciósan pár leveles tésztát, egy a medvehagyma láz áldozata lett és a sós utáni vágyakozásomé. :)
Semmi extra, a tésztát hagyjuk szoba hőmérsékleten kiolvadni, kinyújtjuk kb. 0.5 cm vékonyra, lekenjük felvert tojással, megszórtam egy kevéske fűszer sóval, apróra vágott medvehagymával és sajttal. De még a tojásos lekenés előtt felvágtam csíkokra. Forró sütőbe kerül és addig sütöm, még a teteje szép piros nem lesz és az alja is kezd pici...de tényleg csak pici színt kapni. :))

2 megjegyzés:

  1. Jelenleg én is medvehagyma lázban égek , mint mindenki .Ez nagyon gusztusos , gratulálok .

    VálaszTörlés

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails