2012. május 17., csütörtök

Palacsinta

Ezt a gluténmentes palacsinta receptet egy kedves új ismerősömtől kaptam. Köszönöm Helgi! :D Nagyon finom és sokáig friss marad. Bár a sima rizslisztes palacsintát is szeretjük, de kedvenc lett ez is. Akkor a recept, ahogy Helgi készíti:


4 dl tej, 
20 g olaj, 
2 tojás, 
pici só, 
vaníliás cukor, 
100 gr alfa mix liszt, és 
10-15 g rizsliszt.

A hozzávalókat csomómentesre keverjük, hagyjuk egy 15 percet pihenni, hogy a liszt megszívja magát, majd ugyan úgy sütjük, mint a hagyományos palacsintát. Nagyoooon finom! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails