A recept innen van.
Hozzávalók:
- 3 tojás
- 80 g eritrit
- fél kávéskanál vanília őrlemény
- 150 g tejföl
- 100 g barna rizsliszt
- 50 g gluténmentes zabpehelyliszt
- 150 ml tejszín+ 150 ml víz
- 1 csipet só
- pici vaj a forma kikenéséhez
- 200 g szeder vagy más bogyós gyümölcs
Elkészítés:
- A piteformát alaposan vajazd ki és szórd bele a megmosott és megszárított szedreket.
- A sütőt melegítsd elő.
- A tojásokat keverd össze az eritrittel, a tejföllel, a tejszín és víz keverékével majd add hozzá az összes többi hozzávalót.
- A masszát öntsd a gyümölcsökre és 180 fokon süsd 45 percig.
Nekem csak fagyasztott szedrem volt, így a kivajazott formát megszórtam rizsdarával és arra szórtam a még fagyott szeder szemeket. Így is ugyan olyan jól működött a recept.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!