2010. május 2., vasárnap

Életem első fondan tortája


Nem állítom, hogy hibátlan, hogy nincs még mit fejlődni. Sőt azt sem, hogy nem találtam a neten ennél komolyabb, disegn-osabbakat. De ez az enyém, saját kezem munkája. A virágok már előre elkészültek a Sőregiéknél rendelt kiszúrókkal és ételfestékkel. Fondant rengeteget kipróbáltam, még nem a végére egy egész jót sikerült összehoznom. Majd mindenről részletesen beszámolok a jövőhéten. Innen folytatom. :))

6 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon jól sikerült a tortád! Elsőre pedig egyszerűen szuper! Én nem voltam ilyen ügyes az első jó pár tortámnál! Várom a bejegyzést arról, hogyan készítetted!

    Gratulációm! :)

    Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Kricky! Jó rendesen tátottam ám a számat, mikor a blogodra találtam! Nagyon profin nyomod már! A szerszámos láda meg....wow, attól az 5évesem szája tátva maradt, pedig lány. :)) Ahogy lesz időm írom tovább!

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

    Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50--100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

    Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek, írj az info kukac miner pont hu-ra!

    Üdvözlettel:
    Miner.hu

    VálaszTörlés
  4. Ez valami csodaszép!!! Ki fogom próbálni, most lesz Anyukám szülinapja. :)

    VálaszTörlés
  5. skrisz! Akkor hajrá és ha elkészült, kérnék egy blog címet ahol megnézhetem a munkád! :)) Ha nincs, akkor dobj nekem kérlek egy képet a gyurera@gmail.com-ra. Kösziiiiii és sok sikert a tortához! :))

    VálaszTörlés
  6. Szia !
    nagyon gyönyörű a tortád !!!!
    Ezzel tuti nyerő lennél bármilyen pályázaton!
    Judit

    VálaszTörlés

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails