2011. október 27., csütörtök

Glutén free

A blogom sajnos nagy valószínűség szerint hamarosan átavanzsál glutenmentes kaják blogjává.... Szomorú és kellemetlen apropója van, amiről még nem szeretnék írni, de ez a bejegyzés mumusként fog működni és talán ezzel el is kiabálom a dolgokat, amit nagyon nem bánnék!  Addig is még nem bizonyosodik a dolog 100%-ra, sütöm-főzöm a sok finom és szemnek is tetszetősebb lisztes dolgokat...

7 megjegyzés:

  1. Most találtam a blogodra. Látom, hogy nagyon jól főzöl. Eltettem a linkedet a kedvenceim közé, mivel én is lisztérzékeny vagyok és kíváncsi leszek a gluténmentes főzésedre. Ötleteket akarok majd lopni tőled:)
    Gabi

    VálaszTörlés
  2. Gabi! Köszönöm az elismerést! A gyerekről van szó, tehát neki, érte, mindent kifogok kísérletezni, hogy ne érezze nagyobb hátrányát ennek a "ronda nyavajának". Nem tudok róla másként írni, az érzékenységre másként gondolni... Padlót fogtam elsöbb-bár még csak a véreredmény igazolta a gyanút és 1-2 tünet együttes jelenléte-most várunk a biopsziára, de addig sem tétlenkedek, hanem lelkiekben felkészülök rá. Már két gyártót találtam a közelünkben(Szeged, Békés) és fel is vettem velük a kapcsolatot. Már kb. 200 recept vár kipróbálásra és csak kutatok és kutatok. De egyenlőre még el vagyunk a diétától tiltva, hogy nehogy álnegatív eredményt adjon majd a biopszia. Tehát a gyakorlati kivitelezésre még várnod kell kicsit. :)) Egy biztos:szenvedélyesen szeretek sütni, főzni, tehát én biztos nem fogom feladni! :) További minden jót Neked és azért néha kukkants be. :)

    haNa

    VálaszTörlés
  3. Van már eredmény?
    Gabi

    VálaszTörlés
  4. Szia Gabi! Nem, még nincs, majd holnap fekszünk be vele délután, szerdán biopszia és csütörtökön haza. De már csütörtökön gondozásba is akarja venni a dr.nénink. Ha haza jöttünk, privát mailt. És köszi az érdeklődést! :)

    VálaszTörlés
  5. ...az "írok" kimaradt a privát mail előtt. :)

    VálaszTörlés
  6. Várom a beszámolót!
    Gabi

    VálaszTörlés
  7. Ma jöttünk haza Gabi, majd holnap írok. Minden rendben volt! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails