2011. november 22., kedd

Disznótoros

Hétvégén disznóvágás volt a nővéreméknél. Persze vittük a saját GM kenyerét  Hannának, ott készült egy rizspiskóta csoki cseppekkel és innentől kezdve ugyan úgy étkezett ő is, mint mindannyian. A reggelinél viszont most már jobban csúszott a sült hús, mint a diétás kenyér. Eddig ez pont fordítva volt. :) Napközben el volt a kis nasijával és kora este meg a disznótoros orja leves-neki szigorúan GM tésztával-és a sült hurka, kolbász került asztalra. A sült krumplis változat már másnap, itthon volt az ebéd. A kolbászban semmi nincs, ami glutént tartalmazna, a hurka pedig ha át van  a hozzá való rizs válogatva, akkor szintén gluténmentes akár. Ez az volt! :))) A diétáról annyit, hogy én lelkes vagyok még mindig a témában, de Hanna sajnos erősen tüntet...Mindegy, nincs más választása.

4 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta, de szívesen elmennék egy disznóvágásra! Mennyi finomságot lehet ott enni, és közel nem olyan a hurka meg a kolbász mint amit boltban kapni. A kislányod lassacskán csak megszokja hogy neki más ízű ételeket kell ennie, mert azért szerintem egy kicsit biztosan más az íze mint amit eddig megszokott!

    VálaszTörlés
  2. Hát az biztos Éva, hogy nagyságrendekkel finomabb a házi hurka-kolbász. :)) Muszáj lesz neki megszokni...nincs más alternatíva. Csak lehet, hogy mire megszokja én bekattanok a napi hisztiktől..

    VálaszTörlés
  3. Nekem is ma hozott az unokatestvérem házi hurkát:)
    Fel a fejjel, a kislányod hamarosan szigorúbb lesz magával szemben, mint Te. Okos gyerek!
    Gabi 1

    VálaszTörlés
  4. Gabi1! Legyen igazad! :)) Egyébként ha elmegyünk boltba, nagyon okosan nézi, hogy a kiszemelt nasi van-e áthúzott gabona jel vagy már felismeri a szót, hogy "gluténmnetes". :)) Ha nem látja egyiket sem, akkor kérdezi, sőt még itthon is rákérdez dolgokra, hogy "de ez biztosan GM?" :))

    VálaszTörlés

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails