2011. november 13., vasárnap

És még mindig GM :)

Tegnap a szokásos bevásárlás alkalmával és mivel célkeresztben most nálunk a glutén vagy inkább annak elkerülése a fő téma, a szemem is jobban meglátja ezeket a dolgokat. Nagyon örültem, mikor egy általános üzletben, ahol gyakran vásárolok, ezeket találtam a polcon...elérhető áron!
A vanilin 35.-, az élesztő 70.- de a pudingok sem kerültek 90ft-nál többe. Arról nem is beszélve, hogy két felvágottat is szoktak tartani, ami gluténmentes(bár ott már megbuktak, hogy ugyan azzal a géppel szelik, mint a gluténes felvágottakat) és rajta van az OÉTI listáján is. Párizsi meg Olasz. De mivel az én gyerekem csak a párizsit eszi, így ezzel nem lenne gond.....

Azt is megállapítottam a néhány napban, gyakorolgatva a GM táplálkozást és nézelődve a boltokban, hogy nem értem azokat a szülőket, akik azt mondták eddig, hogy nem igazán lehet jókat készíteni, meg szépeket meg bodag meg rossz ízű, hogy ez bizony nem igaz!!! Elhittem, mert nem volt tapasztalatom, de mára kimerem jelenteni, hogy aki megakarja oldani a maga, de főként a gyereke minőségi étkeztetését GM-en, az igen is megtudja ezt tenni. Igen is lehet nekik is ízletes sütiket, rágcsákat sütni, szemnek is tetszetős kenyereket, lepényeket készíteni...csak rá kell szánni az időt, az energiát és leginkább akarni kell! Bevállalom, hogy ezzel a kijelentéssel nem leszek népszerű, de üsse kő, legyen, akkor is ezt gondolom! Viszont aláírom, hogy baromira macerás, főként egy több tagú családnál és a költségeiről nem beszélve. Igen ez jogos!

2 megjegyzés:

  1. Sajnos a butaság kezelhetetlen! Én inkább "kissé" szégyelném magam a helyedben! Meg a többi hasonszőrű emberke helyében is, aki blogol, de lusta még arra is, hogy alapfokon helyesen közöljön le dolgokat! Sajnos nem vagy egyedül!

    VálaszTörlés
  2. Teakert! Ide a receptekért jönnek tudod, nem helyesírási leckékért. Ne olvass akkor és kész, ha a finom művész lelked nem bírja a butaságom... :P Ugyan ezen oknál fogva én sem nyitom meg többet a Te oldalad! A bunkóságod miatt, mert Rád a buta jelző nem megfelelő, hisz helyesen írsz ugye és okos vagy és stb.... Maradj "otthon" nagy tudásúkám! Vagy neked ez jelenti a napi élvezetet, hogy beszólogatsz embereknek?A többi "buta" blogolót is megkeresed így és véleményezed? Ne tétlenkedj, hajrá, kell hogy növekedjen a népszerűtlenségi indexed. :)))))))) Akkor nem irigyellek és részemről több leütést nem érsz! :)) Viszont kint hagynám a buta,besavanyodott és rosszindulatú kommented, had lássák mások is. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails