2011. december 29., csütörtök
Gluténmentesek...
Önmagában a hús ugye gluténmentes, csak elkészítés során tehetjük diétázó számára "ehetetlenné". A natúr csirkemell ugye nem igényel magyarázatot, bár vigyázzunk fűszerekkel, mert sok abban is gluténes! A töltött csirkecomb már szerepelt nálam, de ez teljesen gm változat. Gluténmentes a májkrém, amiből a töltelék készült, a zsemlemorzsa amit a sűrítéshez használtam és a fűszerek is. Lassan minden gm lesz nálunk, mert ha öten étkezünk itthon, sem időm, sem kedvem két felé pancsolgatni... Majd február elejére gyúrunk egy kis gluténes partyval....Hannát kivéve! :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!