2010. február 10., szerda

Ragu, Erica C-től (Zoltán Erika)

 
Ezt a receptet még réges-régen a tévében láttam és Zoltán Erika készítette el, mint egy saját specialitását. Kipróbáltam, nagyon finom! 
Hozzávalók:
  • 50 dkg csirekemell filé
  • jó marék zöldborsó
  • ugyan ennyi kukorica
  • jó sok majoranna
  • bors, só
  • 2-2.5 dl főzőtejszín
  • 1 fej vöröshagyma
A csirkemellet összekockázzuk, majd az apró vágott vöröshagymát kevés olajon megfuttatjuk, rá tesszük a húst és fehéredésig pirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk majorannával. Rátesszük a borsót, kukoricát, ezzel is pirítjuk még egy kicsit. Egy púpos evőkanál lisztet dobunk rá, elkeverjük és felöntjük a tejszínnel. Kicsit összerottyantjuk még és kész is. Köret tésztával tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails