Ezt a receptet még réges-régen a tévében láttam és Zoltán Erika készítette el, mint egy saját specialitását. Kipróbáltam, nagyon finom!
Hozzávalók:
- 50 dkg csirekemell filé
- jó marék zöldborsó
- ugyan ennyi kukorica
- jó sok majoranna
- bors, só
- 2-2.5 dl főzőtejszín
- 1 fej vöröshagyma
A csirkemellet összekockázzuk, majd az apró vágott vöröshagymát kevés olajon megfuttatjuk, rá tesszük a húst és fehéredésig pirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk majorannával. Rátesszük a borsót, kukoricát, ezzel is pirítjuk még egy kicsit. Egy púpos evőkanál lisztet dobunk rá, elkeverjük és felöntjük a tejszínnel. Kicsit összerottyantjuk még és kész is. Köret tésztával tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!