2011. december 13., kedd

Gluténmentes házi készítésű csigatészta

Mivel Hanna teljesen oda volt a csigatésztáért, így muszáj volt kísérletet tennem erre is. Elég jól sikerült, bár bumfordi nagy csigák lettek, de ez csak egy gyors rögtönzés volt a maradék reggeli csipedet tésztából. :)) A dolog fejlesztés alatt!! :)) A tészta receptjét azért hozom majd. :)

6 megjegyzés:

  1. Már nagyon ügyes vagy egyre több dolgot tudsz sk. megcsinálni!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon csodállak azért, hogy ilyen sokmindere képes vagy a kislányodért:).Biztos nehéz lehet hozzászokni, hogy mindent másképpen kell csinálni és figyelni kell az összetevőkre.

    VálaszTörlés
  3. Pilchard, köszönöm! :) Bár nem az igazi még...tényleg. :)

    VálaszTörlés
  4. trollanyu neked is köszönöm! :) Végül is ez az anyák dolga, nem? :)) Talán egyszer majd ők is tudják ezt viszonozni...legalább is nagyon remélem. ;) Az meg az igazsághoz tartozik, hogy élvezem a konyhai létet, elfoglaltságot. A betegségnek magának nem örül egy anya, de a konyhai dolgok terén tapasztalt kihívásokat nagyon élvezem.

    2-3 hét kellett egyébként, hogy berendezkedjünk rá, úgy teljesen. Alapanyagi, tárgyi feltételekkel és hogy az agynak természetes legyen. Ha hétvégén közös kaját eszünk és főzök, már teljes beidegződéssel gluténmentesen készítem. Meg lehet és a "betegség" jellegét tekintve, meg is kell szoknunk. :)

    VálaszTörlés
  5. Jaj Éva! Rólad meg meg ne feledkezzem! :)) Köszönöm, kedves vagy, mint mindig. :) Sok dolog sk forrása az anyagi helyzetünk, mert bár így sem olcsóak pl. a kekszek, de nem adok 10dkg mézesért 600.-ot. De van, hogy a kényszer visz rá, mert hiába van kész levesbetét tészta, nem eszi meg, csak amit én csinálok...
    És van egy nagyon rossz(?) tulajdonságom. Maximalista vagyok..főként a konyhai dolgok területén, no és persze érdekel is a dolog, a produktum. :))De sokat kell még tanulnom! ;)

    VálaszTörlés

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails