- 35 dkg cukor
- 50 dkg kókuszreszelék+15 dkg a forgatáshoz (gluténmentes)
- 25 dkg zsíros tejpor(http://www.mestercsalad.hu)
- 35 dkg vaj
- 50 szem tisztított mandula vagy mogyoró
A cukorból bő 1 dl vízzel szirupot készítünk és hagyjuk kihűlni. A kókuszreszeléket tálba öntjük és összekeverjük a tejporral. A kihűlt szirupot kikeverjük a vajjal majd hozzáadjuk a a kókuszos tejport. Jól elkeverjük és letakarva 1 órára hűtőbe tesszük. Majd golyókat formálunk belőle, mindegyikbe közepébe nyomunk 1-1 szem mandulát vagy mogyorót, megforgatjuk kókuszreszelékben és 2-3 órára hűtőbe tesszük. Nagyon finom!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!