2017. október 23., hétfő

Házi Raffaello (gm)



Hozzávalók: (kb. 50 darabhoz)

  • 35 dkg cukor
  • 50 dkg kókuszreszelék+15 dkg a forgatáshoz (gluténmentes)
  • 25 dkg zsíros tejpor(http://www.mestercsalad.hu)
  • 35 dkg vaj
  • 50 szem tisztított mandula vagy mogyoró
Elkészítés:
A cukorból bő 1 dl vízzel szirupot készítünk és hagyjuk kihűlni. A kókuszreszeléket tálba öntjük és összekeverjük a tejporral. A kihűlt szirupot kikeverjük a vajjal majd hozzáadjuk a a kókuszos tejport. Jól elkeverjük és letakarva 1 órára hűtőbe tesszük. Majd golyókat formálunk belőle, mindegyikbe közepébe nyomunk 1-1 szem mandulát vagy mogyorót, megforgatjuk kókuszreszelékben és 2-3 órára hűtőbe tesszük. Nagyon finom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails