Hát ehhez nincs különösebb receptem, csak a jó fűszer és a légkevéres sütő. Mondhat bárki-bármit, még nekem sem volt, azt gondoltam ettől nem lesz jobb ízű a hús, pedig DE! Tehát ahogy mi szeretjük: A húsokat megtisztítom, bőrét többnyire lehúzom. Sózom első körben a húst majd leginkább a lidlben kapható szárnyas fűszerkeverékkel alaposan befűszerezem. Néha egy kis morzsolt majoranna, bors is kerül rá. Így hagyon lehetőleg állni pár órát. Majd tepsibe nagyon kevés olajat öntök, a csirke alá igazán vizet sem szoktam, mert enged annyit, hogy abban megpolódik. Lefedem, egy fél órát így párolom, majd leveszem róla a fóliát és pirosra sütöm. Lehet egy kis fokhagyma garnulátummal is ízesíteni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!