2010. február 10., szerda

Tanyasi csirke

 
Azt hiszem a kép magáért beszél. Nagyságrendi különbségek vannak egy tanyán nevelkedett, kapirgáló (ahogy nővérem hívja) csirke és egy gyári, "robbantott" csirke között. Az ízt nem tudom itt prezentálni, de a vizuális különbséget igen.....  :)))

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ez tényleg látványosan szebb, mint amit a boltban veszek.

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy rátok találtam.Már most tudom, hogy sokszor visszatérek majd egy-egy receptet kipróbálni.
    Várom a finom recepteket.
    Üdvözlök mindenkit: Ujvika

    VálaszTörlés
  3. Üdv.Ujvika!

    Örülök, hogy a blogomra találtál! :D Gyere máskor is próbálj ki minél több receptet! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails