2012. január 31., kedd

Hamburger

Ma ez volt a gyerek tízóraija oviban.... :))
A zsemle sütés kifogástalanul sikerül már. Egy kis saláta, rá a saját készítésű hamburger husi, lila édes hagyma, kechup, majonéz, csemege uborka, sajt és kész a "herkentyűburger"! :)

7 megjegyzés:

  1. Szuper lett:) Gondolom ezt nagyon jóízűen befalta, mert nálunk ha hamburger van, akkor mindenki boldog:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki guszta! Már spéci vagy mindenféle sütésben úgy látom? Nagyon finom lehetett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Éva! Igyekszem, de a fánkon például még van mit csiszolni. :))) Finom volt..biztosan...nekünk csak csorgott a nyálunk érte. :)

      Törlés
  3. trollanyu! :))) Igen, a hamburger mosolyt csal az arcokra nálunk is! :))))) A héten csak kétszer vitt, annyira ízlett neki. Az óvónők meg ájuldoznak, hogy mi mindent megcsinálok neki...az én májam meg dagad kicsit. ;) Jártam ám feléd mostanában, de csak annyi időm volt, hogy megnézzem a szebbnél szebb és gusztusos képeidet..Majd benézek a napokban, kicsit hosszabban is.:)

    VálaszTörlés
  4. Kedves HaNa! Most találtam rá az oldaladra. Nagyon ügyes vagy, remek kis receptjeid és alkotásaid vannak! Hétvégén ki is próbálok majd párat. Az én Lányom is gluténérzékeny. Bámulatos a hozzáállásod és tetszenek a történetek amiket a receptekhez írsz.Némelyiket megkönnyeztem, mert hasonlóakat éltem, élek át én is. Szerencsés a Lányod hogy ilyen kitartó ügyes Mamija van :) Köszönöm még egyszer, gazdagodtam pár jó fortéllyal:)Szép napokat kívánok :) AnnA

    VálaszTörlés
  5. Kedves AnnA!
    Köszönöm dicsérő szavaid és igazán örömömre szolgál, ha találtál számotokra is hasznos receptet, praktikát! :) Ami meg engem illet:előtte is a konyha volt a fő érdeklődési területem, így nem csoda, ha ezt is kihívásként éltem meg, de most így magunk közt megsúgom neked, hogy most már vannak pillanatok, mikor lehangol ez az egész.. Nem maga a főzés a készítés, hanem teljesen kimerít a naprakészség, az állandó toppon levés, hogy soha ne fogyjak ki lisztből, kenyérből...

    Ti mióta diétáztok?

    Üdv.:haNa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves haNa!

      Írtam a privát címedre, ha nem gond:)
      üdv
      AnnA

      Törlés

Köszönöm az üzeneted, hamarosan olvasható lesz!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails